ALL-IN TARIEVEN

REGIO NIJMEGEN

GEMAKKELIJK BESTELD

SNELLE LEVERING

  • ALL-IN TARIEVEN
  • REGIO NIJMEGEN
  • GEMAKKELIJK BESTELD
  • SNELLE LEVERING

Winkelmand

Wat kost het huren van een huur container bij Goedkoopstecontainernijmegen.nl?

Het huren van een container in Nijmegen (en omstreken) moet goedkoop kunnen volgens ons. Daarom bieden wij u ook containers voor uiteenlopende afvalstromen, tegen de laagste prijzen. Hieronder een handig overzicht van onze goedkope huurprijzen voor containers:

- Een bouw- en sloopafval container (vanaf € 237.99)

- Een grofvuil (huisraad container (vanaf € 237.99)

- Een hout container (vanaf € 189.99)

- Een grond container (vanaf € 277.99)

- Een groenafval container (vanaf € 178.99)

- Een dakafval container (vanaf € 783.99)

- Een schoon puin container (vanaf € 128.99)

De bovenstaande prijzen gelden voor de kleinste containerformaten (3 m3). Wilt u weten wat de grotere containers kosten? Dan kunt u eenvoudigweg klikken op de links bij de afvalstromen hierboven.

All-in prijzen voor goedkope container huur

Transparantie is voor ons erg belangrijk. Wij willen niet dat u bij ons als klant voor vreemde verrassingen komt te staan. Om die reden hebben wij ervoor gekozen all-in prijzen te hanteren. Dit betekent dat aangegeven prijzen inclusief BTW zijn. Daarbij komt dat de dienstverlening all-in bij de prijs is. Wij brengen de container, halen de container, en verwerken het afval tegen de aangegeven prijs.

Voor hoe lang kan u de container huren tegen de aangegeven prijs?

Kiest u voor het huren van een container in Nijmegen of omstreken bij Goedkoopstecontainernijmegen.nl? Dan geldt er altijd een initiële huurperiode van 4 weken. U huurt de container dus 4 weken voor de aangegeven prijs. Heeft u de container langer nodig? Dat is geen probleem. Ook hierin denken wij mee: voor slechts € 10,00 per week exclusief BTW per week extra, huurt u de container langer.